Dhome Dopio

Dhoma Dopio ofron nje arredim modern dhe permban nje krevat dopio.

Dhome Dyshe

Dhoma Dyshe ofron nje arredim modern dhe permban dy krevate tek.

Dhome Treshe

Dhoma Treshe permban nje krevat dopio dhe dy krevate tek.

Suite

Suita ofron nje arredim elegant dhe shije dhe permban nje krevat dopio.

Dhome Dopio (perdorim tek)

Dhome Dyshe per pedorim tek me nje pakete biznesi.